Magazinul Lidl Onesti

Reţeaua germană de magazine de tip discount – Plus – va deschide la Onesti (jud. Bacau) cel de-al 95-lea magazin din România, pentru care a investit ca. 1,5 milioane Euro.

Noul magazin de proximitate Plus este situat în Str. Libertatii nr. 86 A şi are o suprafaţă totală de 1.100 mp, dintre care 900 mp suprafaţă de vânzare şi 200 mp spaţii aferente. Magazinul este o construcţie care respectă un format standard şi dispune de 87 de locuri de parcare.

Prezenţa reţelei Plus la Onesti se înscrie în programul de expansiune la nivel naţional, care va continua în toate oraşele cu peste 15.000 de locuitori.

Vezi informatii despre toate magazinele Plus in jud. Bacau

Despre Plus:

Sortimentul magazinului Plus include atât articole marca Plus, cât şi articole premium la preţuri foarte accesibile. Plus oferă o gamă de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de bază, legume și fructe proaspete, carne proaspătă în regim de autoservire, produse refrigerate şi congelate, cât şi produse nealimentare tip 1 (detergenţi, cosmetice şi hrană de animale). Pe lângă aceste produse de calitate superioară, clientul beneficiază săptămânal de o ofertă variată de produse nealimentare tip 2, gamă în care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice şi electrocasnice.

Pentru o desfăşurare optimă a activităţii în magazin, se utilizează structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simplă a mărfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adaugă o echipă motivată şi responsabilă de cca. 25 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.