Luciano Pavarotti a murit

Tenorul italian, Luciano Pavarotti, a incetat din viata, joi dimineata, transmite agentia italiana Ansa. Starea sa de sanatate se agravase pe parcursul noptii si isi pierduse cunostinta.

Celebrul tenor, in varsta de 71 de ani, suferea de cancer la pancreas, iar in luna iulie fusese supus unei interventii chirurgicale., anuntau miercuri postul de televiziune Sky TG24, citat de AFP.

El a fost internat pe data de 8 august, intr-o clinica din Modena, in nordul tarii, din cauza unei „stari febrile”, iar la 25 august a fost externat si si-a continuat perioada de convalescenta acasa.

Cantaretul de opera nu a mai aparut in public dupa operatia sa din 2006. La inceputul acestei veri, in timpul unei ceremonii muzicale oferita in onoarea sa, pe insula Ischia, in apropiere de Napoli, sotia sa a declarat ca tenorul se simte bine si ca pregateste un disc.

Legenda a muzicii de opera, Pavarotti s-a nascut la Modena, in nordul Italiei, pe 12 octombrie 1935. El este singurul cantaret de opera care a vandut mai mult de 100 de milioane de inregistrari.

HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.