L-aţi văzut?

Părinţii minorului Prian Cristian Marian de 16 ani au sesizat ieri Postul de Poliţie Dofteana cu privire la faptul că în data de 30 mai a.c. în jurul orei 21.00, fiul lor a plecat la discoteca din comuna Tg.Trotuş şi nu a mai revenit la domiciliu.

Disparut

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în urma verificărilor au stabilit că în data respectivă, minorul, împreună cu mai mulţi tineri au plecat la discoteca din comuna Tg.Trotuş, unde au stat până în jurul orelor 03.00. La plecare, tinerii nu l-au mai găsit pe Prian Cristian Marian în zona discotecii.

Părinţii l-au căutat până în prezent pe la rude şi cunoştiinţe, dar, negăsindu-l, au hotărât să anunţe organele de poliţie.

Minorul era îmbrăcat, la data dispariţiei, cu un tricou din material supraelastic de culoare verde, cu inscripţii de culoare neagră pe piept, pantalon tip jeans, culoare albastră, pantofi sport culoare albă.

Minorul are aproximativ 1,74 m înălţime, 63 kg, păr drept tuns scurt castaniu, faţă ovală, ochi albaştri.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest minor este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.