Jandarmii băcăuani sting lumina sâmbătă seara pentru a sărbători Ora Pământului

Sâmbătă, 31 martie 2012, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău „stinge lumina” între orele 20:30 – 21:30. Jandarmii şi-au propus astfel să îşi aducă contribuţia la refacerea ecosistemului şi la protejarea mediului înconjurător.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău nu este la primul proiect de acest fel, instituţia participând şi în anii trecuţi la acţiuni de ecologizare (Proiectul LET S DO IT România) sau acţiuni de împădurire a unor zone .

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

In fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.
În acest an, pe 31 Martie, între orele 20.30-21.30, o dată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by putem crea o punte către o schimbare pozitivă si profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.