Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii oneșteni

În data de 19 octombrie , în jurul orei 21.00, Poliţia municipiului Oneşti a fost sesizată prin SNUAU112 despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Saturn din localitate.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Oneşti, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din com. Urecheşti, ar fi încredinţat un autoturism unei femei de 30 de ani din com. Caşin, care nu deținea permis de conducere, pe care l-ar fi condus pe o distanţă de aproximativ 200 m, ulterior, intrând în coliziune cu 2 stâlpi metalici amplasaţi în faţa unei unități de învățământ. Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,81 mg/L alcool pur în aerul expirat pentru tânăr și 0,89 mg/L alcool pur în aerul expirat, în cazul femeii.

Cei doi au fost conduși la spital în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge însă au refuzat recoltarea.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, refuzul de prelevare de mostre biologice de sânge şi încredinţarea unui vehicul către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.