Idei creative pentru a-ți decora mașina

Dorința de a ne personaliza spațiile private este pur și simplu parte din natura umană. Ne străduim să decorăm totul, fie în propria locuință sau în afara ei, birouri și dulapuri, camere de zi, dormitoare și băi, dar cum rămâne cu interiorul mașinii? Petrecem nenumărate ore în această „încăpere on the go”, așa că ar trebui să ne facem o favoare și să punem în aplicare câteva dintre aceste idei drăguțe și creative de decorare a mașinii.

Ca să începi cu ceva cool, adaugă niște poze polaroid pe parasolare. Dacă ești în căutarea unor idei simple de decorare a mașinii, care nu presupun multă planificare și proiectare intensivă, lipește măcar o fotografie drăguță tip polaroid pe parasolar. Poate fi vorba de un selfie drăguț sau de un instantaneu cu animalul de companie preferat.

Mulți șoferi apreciază o mașină care are tabloul de bord decorat cu mici dansatoare de hula. Și în zilele noastre, le poți obține chiar și într-o variantă parfumată, care funcționează ca odorizant. Posibilitățile sunt cu adevărat nesfârșite atunci când vine vorba de decorarea interiorului mașinii cu figurine mici. Ar putea fi și o floare care își mișcă frunzele atunci când mașina este în mișcare sau cowboy-ul Toy Story care va da din cap chiar dacă virajul la dreapta nu a fost cel potrivit. Un alt personaj drăguț care ți-ar putea înfrumuseța tabloul de bord este Manki Neko, drăguța pisică japoneză care dă din mână în mod constant, chiar și în filme, desene animate sau în jocuri în care poți aduna puncte, ca în păcănele, forma de divertisment care este și mai accesibilă astăzi online. Indiferent de ce personaj îți va face cu ochiul, va da din cap sau îți va face cu mâna, asigură-te doar că nu îți va distrage atenția.

Decorează schimbătorul de viteze cu elastice de păr amuzante sau brățări tip gablonț, dar doar atât cât să nu deranjeze la îndeplinirea adevăratului său scop. Aceasta este una dintre cele mai practice idei pentru o șoferiță, având în vedere că astfel nu își va mai pierde tot timpul accesoriile de păr. Ca și agrafele, acestea se strecoară cel mai rapid printre degete.

Dacă îți plac stickerele, tot ce îți rămâne este să găsești un mod creativ de a le aranja. Poți alege diferite butoane și ușițe pe care să le lipești, iar dacă reușești să creezi anumite corelații, vei avea un adevărat short story în fața ochilor. De exemplu, un abțibild rotund cu o spirală care creează o iluzie optică s-ar putea potrivi pe butonul de volum, iar lângă orificiile de aer condiționat ar merge niște fulgi de zăpadă.

Husele de volan sunt una dintre cele mai interesante modalități de a-ți decora mașina și de a o menține totodată curată. Acestea pot oferi o aderență mai bună și mai mult control atunci când conduci. De asemenea și confortul e sporit, râvnit adesea în călătoriile lungi sau în diminețile reci. Desigur, eficacitatea, confortul și siguranța de care te poți bucura depind de marca pe care o achiziționezi. Dacă decizi să cumperi unul, asigură-te că este un produs de calitate.

Dacă îți dorești să personalizezi cu adevărat interiorul mașinii cu o piesă de decor distractivă, ai putea să instalezi benzi de lumină LED colorate lângă podeaua mașinii, care să îți ofere libertatea de a alege orice culoare dorești, oricând, în funcție de starea de spirit și de momentul zilei. Decorațiunile cu beculețe nu ar trebui să fie îndrăgite doar în perioada Crăciunului. Acestea pot schimba atmosfera oricând, o pot face mai caldă, mai primitoare.

O altă metodă la care ai mai putea recurge, e să personalizezi panourile interioare ale ușilor cu un fel de tapet drăguț. S-ar putea să ai nevoie de cineva care să te ajute cu acest task, fie la lipit, la alegerea modelului și culorii și la asortare. Dacă ai deja stickere lipite pe bord și o husă pentru volan, preferabil ar fi să le combini cât mai frumos posibil, fără să ajungi la exces.

Cu siguranță există niște cârlige atașate de acoperișul mașinii tale; cele pe care le folosești rar pentru hainele pe care tocmai le-ai călcat și vrei să le îmbraci când te dai jos din mașină, ori pe care tocmai le-ai luat de la curățătorie. De ce să nu folosești micile accesorii în avantajul tău, în timp ce îți decorezi interiorul mașinii? Poți agăța diverse obiecte de ele, de la dream-catchers, la odorizante, globuri, brelocuri, brizbizuri. Nu uita să fii creativ și să te distrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.