Hoții ce jefuiau case din Mărgineni și Letea Veche au fost prinși

Poliţiştii au efecutat cinci percheziţii domiciliare şi au ridicat mai multe bunuri, provenite în urma săvârşirii mai multor furturi din locuinţe.

În data de 24 martie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală, Poliţiei Moineşti şi lucrători S.A.S. Bacău, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Moineşti, de unde au ridicat în vederea cercetărilor mai multe bunuri, bijuterii, obiecte electronice şi scule electrice.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 26 februarie – 14 martie a.c., patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, toţi din municipiul Moineşti, au pătruns în cinci locuinţe din comunele Mărgineni şi Letea Veche, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 50000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii i-au depistat pe cei în cauză şi i-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane, iar pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Trei tineri cercetaţi pentru furt calificat

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Agăş au depistat trei tineri, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat..

La data de 24.03.2014, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani şi doi minori de 16 şi 17 ani, toţi din comuna Agăş, la data de 05 martie a.c., au pătruns prin efracţie pe proprietatea unui localnic, de unde cu ajutorul unui atelaj hipo, au sustras aproximativ 750 kg de materiale feroase şi neferoase, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.