Finette – produse textile calitative pentru casă și familie

Cu siguranță atât tu, cât și familia ta preferați ca materialele hainelor pe care le purtați să fie confortabile, moi, ce vă permit pielii să respire. Bumbacul este printre preferatele tipuri de țesături ale oamenilor și e lesne de înțeles de ce. Nu-ți supraîncălzește corpul, te simți comfy și este și extrem de durabil în timp. Chiar și în cazul produselor pentru casă cum ar fi lenjeria patului, prosoapele sau halatele, tot bumbacul este go-to-ul oamenilor. La Finette le regăsești pe toate, atât de la producători notorii de pe meleagurile noastre cât și cei cunoscuți de la branduri importante turcești.

Halatele de baie – de ce e important să fie din bumbac

Halatul de baie este ce-ți învelește corpul și atinge pielea de cum ieși din duș. Este important materialul din care este confecționat din mai multe motive. În primul rând, halatul fabricat din bumbac va absorbi umezeala corpului tău. Știi și tu cât de enervant este un prosop de bucătărie sau de baie care nu absoarbe apa, parcă nici nu ai șterge cu el, asta datorită poliesterului din compoziție ce respinge particulele de apă. În al doilea rând, halatul de baie trebuie să fie moale, confortabil, pufos, pentru ca atunci când ieși din cadă sau duș, după o relaxare îndelungată, să continui acest proces în el, în timp ce vizionezi un serial în pat.

Halatul trebuie să te mențină călduros, fiindcă nu-ți dorești de cum ieși din baie să îți clănțăne dinții în gură. Finette are disponibilă o gamă variată de halate de baie de o calitate superioară, fabricate de celebrul brand Ralex Pucioasa.

De ce să alegi halatele Pucioasa

Se regăsesc pe finette.ro o varietate de nuanțe deosebite din care să alegi. Având în vedere că sunt made in Romania, ți-e mai mare dragul să stai comod în ele în pat, cozy, savurând un pahar de vin sau un ceai. Fiind de o calitate demnă de industria Horeca, este din start o bulină albă pe care trebuie să o iei în considerare. Dacă persoanele ce stau în hotel au parte de ele în vacanțe relaxante, de ce să nu te simți și tu așa chiar acasă?

Îl poți oferi chiar și cadou cuiva, fiindcă vine ambalat într-o cutie elegantă. Sunt confecționate din bumbac 100% natural, sunt plăcute la atingere și ușor de întreținut, fără a-și pierde calitățile în timp. Acestea nu se calcă și se spală la maximum 30 de grade Celsius. Vei regăsi pe site diferite mărimi, potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Datorită faptului că bumbacul este hipoalergenic, chiar și cei ce au pielea sensibilă se pot îmbrăca cu un astfel de halat. Bumbacul nu provoacă alergii sau iritații ale pielii. Este recomandat ca halatul să fie spălat înainte de o primă utilizare, pentru o igienă corectă.

După fiecare baie caldă, scaldă-te în continuare în confortul absolut oferit de un halat Ralex Pucioasa.

Intră pe www.finette.ro să descoperi toată gama lor de produse din bumbac 100%.

Contact: 0770 213 601

comenzi@finette.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.