Fii un mic artist cu Pictorul Fericit! Descoperă aici toți pașii

Dacă ești în căutarea unor experiențe noi în ceea ce privește relaxarea și deconectarea de la viața cotidiană, picturile pe numere pot fi una dintre variantele pe care le cauți.

Pictura poate deveni un adevărat hobby pentru cei care își doresc o experiență inedită și relaxantă.

Pictorul Fericit este unul dintre brandurile din România care oferă o gamă foarte largă de picturi pe numere dintre cele mai frumoase și inedite modele și teme.

Aceste picturi vin la pachet cu niște avantaje pentru publicul interesat, pe care le poți descoperi în rândurile ce urmează.

1. Indiferent de gradul de dificultate, nu are cum să nu îți iasă.
Picturile pe numere pe care le comanzi, vin la pachet cu toate instrucțiunile și elementele de care ai nevoie pentru a realiza o astfel de pictură. Concret, ai un kit complet cu toate culorile numerotate, 3 pensule de dimensiuni diferite, fotografia de referință de unde te poți inspira și pânza numerotată pe care trebuie să o pictezi.
Tot ce trebuie să faci este să pregătești pânza, să identifici cifrele pentru a le asocia cu vopselurile numerotate, iar apoi să conturezi cu pensula potrivită marginile numerelor. Vei umple golurile cu pensula mai mare conform culorii potrivite, iar la final pictura pe numere va arăta spectaculos.

2. Nu trebuie să amesteci culorile și nu ai nevoie de apă.
Vopselurile nu trebuie să le amesteci cu apă pentru că au concentrația necesară pentru ca tu să realizezi o pictură. Nici culorile nu trebuie amestecate între ele pentru a crea o nouă culoare. Toate vin gata realizate, iar tu nu trebuie decât să începi să pictezi.

3. Picturile pe numere sunt o adevărată terapie pentru minte și suflet.
Cu aceste picturi ai posibilitatea să evadezi din stresul cotidian și să te refugiezi în culoare.
Au o contribuție importantă în procesul de vindecare spirituală și totodată este un hobby creativ cu care te poți relaxa și lăsa imaginația să zboare.
Îți poți testa răbdarea și atenția și poți crea ceva ce nici tu nu credeai că poți.

4. Sunt accesibile la preț și ai diverse teme de unde o alegi pe cea potrivită pentru tine.
Pictorul Fericit vine spre publicul larg cu o varietate de modele și teme. Clădiri, orașe, pentru el/ea, pentru copii, tablouri religioase, celebre și multe altele.
Prețurile sunt accesibile, poți comanda online din orice colț al țării, iar pentru comenzile mai mari de 99 de lei, transportul este gratuit.

Oferă-i celui mic un tablou pe numere special creat pentru copii

Copiii au nevoie în permanență de activități pentru a-și dezvolta noi abilități. Picturile pe numere sunt un stimulent pentru copii deoarece le testează răbdarea, creativitatea și imaginația în această lume a culorilor.
Este o activitate captivantă, plină de experiențe minunate, de care părinții pot profita pentru ca cei mici să renunțe în timpul liber la smartphone. Dacă cel mic picteaza pe numere tablouri special create pentru copii, poate deveni un mic artist și mai apoi se poate mândri cu rezultatele sale.

Pentru mai multe detalii accesați pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact
Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava, România
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.