Farfurii, covoare şi scule electrice, în atenţia hoţilor din Comăneşti

DSC01351Trei tineri din Comănești sunt cercetați pentru furt calificat după ce au încercat să „completeze” lipsurile din locuinţele proprii. Aceştia au furat mai multe obiecte electrocasnice şi de uz gospodăresc, de la o societate comercială şi din două locuinţe. Hoţii nu au ezitat să fure mai multe farfurii, dar şi covoare.

Polițiștii au găsit în locuințele lor bunuri sustrase, în valoare totală de aproximativ 12.500 de lei

În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Moinești polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care au ridicat mai multe scule electrice (polidiscuri, bormaşini, traforaje, polizoare, maşini de şlefuit, maşini electrice de ascuţit), o cameră video, două motoferăstraie, un electromotor, bunuri de uz gospodăresc, bunuri electrocasnice ( combină frigorifică, cuptor cu microunde, robot de bucătărie etc.), radio-casetofoane auto, staţii auto, antene de la staţii auto, veselă, covoare și alte bunuri susceptibile a proveni din furt.

„Din cercetări s-a stabilit că o parte din bunuri respective au fost sustrase, în perioada ianuarie-februarie 2012, din două locuinţe şi dintr-o societate comercială  de către B. Lucian, de 22 ani, R. Adrian, de 22 ani  şi A. Adrian, de 23 ani, toți din Comăneşti. Obiectele sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite părților vătămate. Cei trei tineri sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.