Dosare penale întocmite de poliţişti oneșteni pentru conducere sub influenţa alcoolului

În data de 03 noiembrie a.c, polițiștii din Oneşti au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 61 de ani, din com. Dofteana, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, un tânăr de 29 de ani, din Bacău a fost depistat de o patrulă de poliţie rutieră, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Având în vedere aceste aspecte,
In urma evenimentului polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.