Domenia Credit a deschis o agentie in Bacau

Ieri, 9 august, Domenia Credit, prima companie specializata în credite ipotecare de pe piata româneasca a deschis agentia sa din Bacau.

La eveniment, la care au fost invitati oameni de afaceri, reprezentanti ai unor institutii si ai autoritatilor locale, precum si ziaristi, au fost prezenti, directorul retelei de agentii ai acestei institutii, Valentin Petrof, directorul Agentiei Iasi, Dorin Forna, si directorul Agentiei Bacau, Francisc Kall.

Ei au prezentat activitatea companiei si a diviziei internationale GE Money, care o patroneaza, precum si a cartelului din care fac parte acestea, dar si planurile de viitor ale lor.

Domenia Credit acopera, începind cu lunile mai si iunie, patru noi regiuni importante ale tarii, prin deschiderea birourilor din Arad si Oradea si a agentiilor din Brasov si Sibiu.

Ziarul de Bacau

2 comentarii la „Domenia Credit a deschis o agentie in Bacau

  • joi, 27-12-07 la 13:33
    Permalink

    Bine, bine, cred si eu ca au fost invitate toate personajele importate ale bacaului, ca doar ei se vor folosi de Domenia Credit, doar nu omul de rand care are un salar su o pensie ridicola. In Bacau sunt mai multe banci si case de credit, decat fabrici. As vrea sa stiu si eu ce dobanda au lunar? daca au mai mult de 10%, sunt ca si „camatarii”, cu diferenta, ca au o cladire cu birouri calde si nu stiu cate cucoane platite cu dobanzile oamenilor. Oameni buni, aveti grija de a nu pierde casa sau terenul, care la-ti dobandit de pe vremea lui „Ceasca”, ca dupa Revolutie nu cred ca si-a mai cumparat cineva casa.Ma refer la romanul de rand, bineinteles.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.