Doi urmăriţi internaţional, capturaţi în aceeaşi zi de poliţiştii băcăuani

Doi cetățeni români de 22 și 27 de ani, urmăriți internațional la solicitarea autorităților germane și ungare, au fost depistați ieri în județul Bacău în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de investigații criminale.

Primul dintre aceştia este Marian M., de 27 de ani, din Onești, posesor de mandat european de arestare emis de autorităţile germane pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la falsificare de carduri bancare.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare extrădării.

Un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Răcăciuni, urmărit internațional la solicitarea autorităților ungare, a fost depistat la data de 07.05.2012, de polițiștii de investigații criminale din Bacău.

Florin B. se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis pe numele acestuia ordonanţa de reţinere şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare în vederea declanșării procedurii de predare către autoritățile ungare.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.