Deţinut evadat de la Penitenciarul Bacău

Pe 6 august 2012, deţinutul Gheorghe Axinte (19 ani), condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru „furt calificat”, a părăsit punctul de lucru exterior la care era repartizat, respectiv Grădina Agrozootehnică, aparţinând Penitenciarului Bacău.

Deţinutul s-a deplasat la o sursă de apă potabilă din incinta punctului de lucru, pentru a spăla vesela folosită la masă. După aproximativ 10 minute, a fost constatată lipsa persoanei private de libertate şi s-a procedat conform reglementărilor în vigoare.

În vederea capturării persoanei private de libertate au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces în zonă, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu  organele de poliţie.

AXINTE GHEORGHE este domiciliat în judeţul Vaslui, localitatea Pungeşti, sat Toporăşti.

Semnalmente:

Înălţime: 1.62 m;

Tipul corpolenţei: slabă;

Tipul frunţii: îngustă;

Tipul nasului: drept;

Tipul ochilor: verzi;

Tipul gurii: mică;

Tipul bărbiei: îngropată;

Tipul urechilor: mici lipite;

Tipul feţei: ovală deschis;

Tipul părului: şaten cârlionţat;

Vestimentaţia: costum tip salopetă de culoare gri, format din pantaloni lungi şi bluză cu mânecă lungă, tricou de culoare roşie, adidaşi de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, cel mai apropiat post de poliţie sau să anunţe Penitenciarul Bacău la numărul de telefon   (0234) 520.852/524.711.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.