Depistați în trafic de polițiști, sub influența alcoolului

În data de 29 ianuarie , în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe DN 11, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 28 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere.

În data de 30 ianuarie a.c, în jurul orei 20.00, în timp ce un echipaj de poliție rutieră din Bacău desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Calea Bârladului din localitate, au identificat la volanul unui autoturism, un bărbat de 31 de ani care conducea cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde s-a procedat la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.