Depistaţi de poliţişti la volan sub influenţa alcoolului

În data de 03 iulie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat, în flagrant, un conducător auto din com. Buhoci, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, pe drumul comunal de pe raza satului Băseşti, din com. Pîrjol, a identificat un conducător auto în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.