Decathlon Bacău

decathlon-bacau
Magazinul de articole sportive Decathlon din Bacau s-a deschis in 14 octombrie 2016, in incinta Hello Shopping Park de pe Calea Republicii 181.

Magazinul Decathlon din Bacău are 1300 mp, o gamă de peste 5.000 de articole și echipamente sportive, fiind cel de-al treilea magazin din regiunea Moldovei, după Suceava și Iași și cel de-al 18-lea din țară.

Program Decathlon Bacău:
Luni – Duminica : 09:00 – 21:00

Decathlon recrutează în vederea angajării asistenți vânzări full time sau part time, adresa de mail pentru depunearea cv-urilor fiind recrutare.bacau [at] decathon.com, locurile de muncă urmând a fi ocupate în urma unor interviuri.

Clienții băcăuani vor putea găsi echipamente pentru o gama diversă de sporturi, de la drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, până la tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe alte sporturi. Articolele sunt concepute pentru toate nivelurile de performanță, inclusiv pentru sportivii amatori. Produsele pot fi achiziționate și din cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro, livrarea coletului fiind gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei. Produsele comandate online pot fi returnate gratuit și în magazinul din Bacău.

Decathlon este o companie franceză de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte. Compania este prezentă în 22 țări cu peste 850 de magazine, asigirând locuri de muncă pentru 60.000 de angajați. Brandul Decathlon este deținut de familia miliardarilor francezi Mulliez, care mai deține hipermarketurile Auchan, retailerul de bricolaj Leroy Merlin și magazinele Kiabi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.