De vorbă cu Marius Manda despre Cupa Triumf la Powerlifting

powerlifting-bacau
Cea de-a patra ediţie a Cupei Triumf la Powerlifting a avut loc sâmbătă, de la ora 14:00, la Arena Mall. Evenimentul a fost organizat de Marius Mihai Manda, preşedintele CSM Moineşti şi sportiv al aceluiași club, pe care l-am rugat să ne răspundă la câteva întrebări.

I: Buna ziua, mi-as dori mai intai sa stiu la a cata editie suntem al acestui eveniment de avergura ce a fost gazduit in incinta Arenei Mall Bacau?
R: Pe data de 15.06.2013 s-a disputat a patra editie a Cupei Triumf, o editie de zile mari, unde toata aparatura a fost profesionista, marca Eleiko, aparatura de care ne-am bucurat datorita multiplului campion la Culturism, Romeo Balog, caruia tin sa ii multumesc foarte mult pe aceasta cale, atat lui cat si sotiei sale!

I: Am inteles ca a avut loc in cadrul evenimentului si o demonstratie de forta. Ne puteti da mai multe detalii despre acest lucru?
R: Intr-adevar, a avut loc o demonstratie de zile mari la proba numita „indreptari cu haltera”, unde protagonistul a fost nimeni altul decat Razvan Breslasu (multiplu campion Strong Man) ce s-a deplasat de la Bucuresti pentru a face un show impresionant, ce dupa parerea mea a fost momentul cel mai asteptat atat de public cat si de cei ce au concurat in cadrul evenimentului. Si sa nu uit, show-ul a fost in amintirea unui bun prieten de-al sau, Alin Popa, care astazi din pacate nu mai este printre noi, unul din cei mai puternici romani din cadrul evenimentelor Strong Man!

I: Ce firme ai reusit sa aduci ca sponsori ai evenimentului?
R: In primul rand, tin sa multumesc mult Directorului Arena MALL Bacau, Ovidiu Budeanu, ce ne-a ajutat cu locatia cat si cu multe alte aspecte ce privesc o buna desfasurare a evenimentului; echipei Mens Mentis, in special familiei Balog; d-lui Peter pentru ajutorul acordat cu tot ce tine de cupe, medalii prin firma Infinity Trophy; echipei Alaz Services de la care ii multumesc foarte mult bunului meu prieten Nini Pascalini; firmelor de nutritie sportiva Pro Nutrition, Vitabolic, Nutriland, Natural Plus, Weider Nutrition cat si firmei Aprex Auto, d-lui Cristi.

I:Ai avut regrete dupa eveniment?
R: Sincer sa fiu nu ma asteptam ca organizarea sa ma consume psihic atat de mult, ceea ce de altfel m-a afectat in participarea mea ca si concurent, regretand mult ca nu am putut face fata unor greutati mai mari! Dar sa fiu sincer sunt foarte multumit de aceasta editie, cu toate ca mi-as fi dorit sa fi fost langa mine si persoana cea mai importanta din viata mea, femeia ce o iubesc!


Informatii utile: Sali de sport in Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.