Cozi infernale la buletine

Serviciul de evidenta populatiei si Pasapoarte din municipiul Bacau este zilnic luat cu asalt de sute de bacauani care doreau sa obtina acte de identitate. Oamenii spun ca au incercat sa prinda un loc la coada inca de la ora 2 noaptea si nu reusesc decat foarte greu sa ajunga la ghisee.

Comisarul-sef Ioan Matei, seful Biroului de Pasapoarte, spune ca problema principala o reprezinta cererile pentru buletine de identitate.

La Pasapoarte nu sunt probleme, se lucreaza 12 ore pe zi, de la 8.00 la 20.00, se elibereaza si pasapoarte in regim de urgenta, in doua ore.

Problema principala o reprezinta faptul ca la Evidenta Populatiei, care elibereaza cartile de identitate, nu exista decat un ghiseu.

Cele doua servicii ar fi trebuit sa se mute inca de la 1 iunie intr-un nou sediu, amenajat in parteneriat de Primarie, Prefectura si Consiliul Judetean Bacau. Termenul a fost amanat pentru 31 august si, ulterior, 30 septembrie.

Sursa: Romania libera

Un comentariu la „Cozi infernale la buletine

  • joi, 16-08-07 la 13:04
    Permalink

    in institutiile ce fac parte din aparatul bugetar (ce functioneaza ca o roata cu culturi) se lucreaza in acest mod de cand ma stiu (de vreo 12 ani).
    -iarasi, oamenii sunt cei mai in masura sa ia decizii si sa schimbe situatia…dar isi duc crucea!!! adica isi merita pe deplin soarta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.