Convorbiri gratuite în Italia și Spania prin cartela Vodafone

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala adresata romanilor care se afla in Italia sau Spania si rudelor, prietenilor sau partenerilor lor de afaceri, din Romania. Astfel, romanii care activeaza Cartela Vodafone, cu extraoptiuni de minim 6 EURO credit, vor putea vorbi nelimitat cu rudele sau prietenii aflati in Italia sau Spania, fara costuri suplimentare.

Destinatarii apelurilor initiate din reteaua Vodafone Romania trebuie sa detina un numar mobil in reteaua Vodafone Italia sau Vodafone Spania, pe cartela prepaid sau abonament.

“Venim acum cu o oferta puternica pentru utilizatorii Cartelei Vodafone: Vodafone Romania, Vodafone Italia si Vodafone Spania devin o singura retea, iar clientii nostri pot vorbi nelimitat in Italia si Spania, doua dintre tarile de care romanii se simt atasati si de care ii leaga atatea similitudini culturale. Sunt multi romani astazi care aleg sa traiasca in Italia sau Spania si cu totii isi doresc sa pastreze legatura cu cei dragi de acasa. Le oferim astfel posibilitatea prietenilor, familiilor si rudelor din Romania de a comunica fara griji cu cei plecati din tara, fara costuri suplimentare si ii ajutam ca, in felul acesta, distanta dintre ei sa devina din ce in ce mai mica”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Utilizatorii pot inregistra pana la 10 numere din retelele Vodafone Italia sau Spania cu care pot vorbi fara costuri suplimentare, iar inregistrarea numerelor se face in MyVodafone, prin SMS la 2800 sau apeland *100#. Cele 10 numere prestabilite pot fi modificate, in limita a 10 modificari/luna. Numerele eligibile pot fi numere mobile inregistrate in retelele Vodafone Italia si Vodafone Spania, cu exceptia numerelor scurte. Oferta este valabila pana pe 31 august 2015, doar pe teritoriul Romaniei si nu poate fi folosita atunci cand utilizatorul se afla in roaming, in afara tarii.

In plus, clientii Cartelei Vodafone care activeaza extraoptiuni de minim 8 EURO se pot bucura de o experienta video completa, avand acces gratuit, timp de 2 luni, la peste 2000 de ore de filme si seriale, cu HBO GO.

Si abonatii Vodafone Romania pot beneficia de convorbiri nelimitate, in retelele Vodafone Italia si Vodafone Spania. Oferta este inclusa in planul tarifar pentru clientii care incheie un abonament nou sau reinnoiesc un contract existent, incepand cu SMART 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.