Discuţii cu grupul britanic Onslow pentru construirea noii baze sportive

Consiliului Local Bacău a aprobat demararea procedurilor legale pentru construcţia unei noi baze sportive compuse dintr-un stadion construit în conformitate cu normele UEFA şi FIFA pentru meciuri internaţionale, o bază de atletism, o sală de sport şi un spaţiu de parcare.

Marti, 12 septembrie 2006, la sediul Primăriei Municipiului Bacău a avut loc o primă întâlnire între primarul Romeo Stavarache şi delegaţii grupului financiar Onslow din Marea Britanie cu privire la construcţia unei noi baze sportive în Municipiul Bacău.

Investiţia va fi suportată în întregime de către grupul britanic, pe baza unui parteneriat public – privat cu Consiliul Local Bacău.

De asemenea, grupul britanic intenţionează să construiască un complex în centrul oraşului format din spaţii de cazare, locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri.

În urma întâlnirii, s-au constituit două echipe de lucru formate din specialişti din cadrul aparatului Primăriei care vor studia oportunitatea şi legalitatea parteneriatului şi vor propune Consiliului Local soluţia cea mai avantajoasă pentru cetăţeni.

În urma studiilor de oportunitate efectuate, va fi organizată şi o dezbatere publică pe această temă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Un comentariu la „Discuţii cu grupul britanic Onslow pentru construirea noii baze sportive

  • luni, 05-11-07 la 11:28
    Permalink

    excelent, si asa e inutil stadionul din centru, cu echipa de fotbal care se taraste la coada clasamentului in divizia b, deci nicio pierdere…
    singura problema ar fia daca ar distruge spatiul verde din zona, asta ar fi de neacceptat…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.