Consiliu profesoral aducator de comisioane

Ziarul de Bacau relateaza despre faptul ca inspectorul scolar Ionel Ardeleanu a participat miercuri, 21 martie la consiliul profesoral de la Scoala de Arte si Meserii, Bacau, zona Serbanesti unde acesta a prezentat oferta de pensii private a unei firme de asigurari al carei agent este domunul inspector scolar, desi tema consiliului trebuia sa fie „Lansare de proiecte”.

Directorul scolii din Serbanesti, Costica Vieru, considera ca „prezentarea facuta de inspector este un lucru normal”.

Se pare ca despre tema anuntata ca va fi pusa in discutie nu a mai ramas prea mult timp, maistrul-instructor Dan Taralunga explicand reporterilor Laura Huiban si Olimpia Filip ca „au pomenit ceva si de proiecte, dar mai mult s-a discutat despre pensii si sindicate”.

Dumneavoastra sunteti de acord cu directorul scolii din Serbanesti, Costica Vieru: considerati aceste prezentari comerciale un lucru normal?

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

2 comentarii la „Consiliu profesoral aducator de comisioane

 • miercuri, 04-04-07 la 21:07
  Permalink

  Inspectorul Ardeleanu a facut aceasta propaganda in timpul serviciului, atunci cand ar fi trebuit sa-si faca treaba de inspector. Personalul acelei scoli a fost adunat cu un scop, ori au fost obligati sa asiste la o propaganda aducatoare de profit unui inspector lipit de-o viata de scaunul pe care-l ocupa la ISJ. Toti ar trebui data afara in suturi din institutie. Dar pe cine sa pui in loc?

  Răspunde
 • duminică, 09-11-08 la 19:14
  Permalink

  Oare chiar nu poate fi dat jos de pe acel scaun?Cu asemenea inspectori,nici nu va fi calitate in invatamant vreodata!E ridicol ca in loc sa iti faci treaba pentru care esti platit,sa te apuci sa obligi si pe ceilalti sa participe la afaceri personale.”Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.