Concurs pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar

La proba scrisă a Concursului pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor vacante /rezervate desfășurată pe 30 iulie 2013, în cele două centre de concurs din județul Bacău , C.N. Pedagogic Ștefan cel Mare și C.T.C. N.V.Karpen,  s-au prezentat 925 de candidați, 84 de candidați au absentat, iar 88 de candidați  s-au retras.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, iar media de repartizare se calculează astfel: [(nota obţinută la proba scrisa)*3+(nota obţinută la proba practică/inspecţia specială la clasă)]/4.

Pentru angajarea pe perioadă determinată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului, iar media de repartizare se calculează astfel: [(nota obţinută la proba scrisă)*3+(nota obţinută la proba practică/inspecţia specială la clasă)]/4.

Rezultatele concursului se vor afișa pe 5 august 2013. Contestaţiile se depun la sediul ISJ în zilele de 5 august, până la ora 21.00, respectiv 6 august, până la ora 15.00. Afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de  8 august 2013.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 9 şi 12 august 2013, iar repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată, în data de 14 august 2013.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.