Concert Loredana în Bacău

Loredana va porni in martie in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”.


Astfel, fanii băcăuani ai Loredanei, care nu au participat la concertul exceptional din noiembrie de la Bucuresti, au acum ocazia sa isi vada idolul in orasul lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

“Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu fanii mei. Voi canta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste’, dar si de pe toate celelalte albume ale mele de pana acum. Va fi o calatorie magica si o experienta irepetabila pentru toti cei prezenti! Va astept ca si cand…”, a spus cantareata.

Playlist-ul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborata din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Evident, din playlistul concertelor nu va lipsi piesa “APA” (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei saptamani la rand, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana si Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, “APA” fiind difuzata in heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflandu-se acum printre piesele preferate ale romanilor.

Nu rata experienta unica pe care o vei trai la show-ul Loredanei, pe 4 aprilie, de la ora 20.00, la Teatrul de Vara.

Pretul unui bilet, in functie de categorie este de 100, 80 si 60 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.