Colegiul de Artă, spectacol la mall


Spectacolul „Arta pentru toți”, finanțat de Consiliul Local Bacău și susținut de elevii Colegiului Național de Artă Bacău, a avut loc in 7 octombrie la Arena Mall. Au interpretat elevi de la mai multe specialități: la pian Maria Săilă cl a II-a, Eduard Botez cl a III-a, Mihnea Berilă cl a VI-a, Darius Zorilă cl a III-a, de la clasa doamnei prof. Cornelia Zurita Villafranca. Au mai evoluat și elevii din Ansamblul coregrafic al Colegiului Național de Artă – prof. Simona-Ana Simon Baicu. De la secția de Canto muzică ușoară au interpretat: Ioana Mîrți cl a X-a și Ioana Micu cl a X-a, clasa prof. Andra Lungu precum și Olivia Vizitiu cl. a X-a și Carla Iliași cl a XII-a, clasa prof. Ionuț Gheorgheș, De la secția de Canto muzică populară au cântat Lucaci Carla, Băcăuanu Laurențiu, Farcaș Baba Denisa și Vezeteu Iustin, de la clasa prof. Florin Blaj.

Proiectul Arta pentru toți, finanțat de Consiliul Local Bacău și organizat de Colegiul Național de Artă în parteneriat cu Asociația Pentru Artă și Educație George Apostu și Parohia Bisericii Pogorârea Sfântului Duh din cartierul Șerbănești, a continuat în 8 octombrie cu un recital susținut de alți elevi talentați ai colegiului: Cvartetul „Blue” format din elevii Solomon Antonia cl. a XII-a, Văcaru Anastasia cl. a XII-a, Ghidu Tiberiu cl. a VIII-a, Iorga Bogdan cl. a VIII-a, coordonați de domnul profesor Codrin Stan; Unguru Iolanda cl. a XI-a de la clasa de canto a doamnei Prof. Gabriela Mihai; Alexa Ștefania, cl. a VIII-a, de la clasa de pian a doamnei Prof. Cornelia Zurita Villafranca; Tamaș Claudia, cl. a XII-a de la clasa de canto a doamnei Prof. Claudia Vasilache; Beșa Răzvan și Cirovschi Claudiu cl. a XII-a de la clasa de canto a doamnei Prof. Brândușa Moțoc, Hanga Melissa, cl. a VI-a, Petrache Mădălina, Budău Luiza, cl. a XI-a, Iojă Karina, cl. a X-a.

În pofida ploii reci a acestui început de octombrie, emoțiile muzicale transmise de tinerii artiști au adus lumină și căldură în sufletele auditoriului. Mulțumindu-le preoților slujitori cât și publicului pentru susținerea și încurajarea pe care ne-au dăruit-o, le promitem că vom reveni pentru a dărui Artă pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.