Centrul de zi de la Podu Turcului va avea un sediu nou

In 2002, in urma obtinerii unor finantari nerambursabile de la Uniunea Europeana, Directia Generala pentru Protectia Copilului Bacau a dezvoltat o serie de proiecte menite sa duca la descentralizarea serviciilor.

Pe langa apartamentele de tip familial, in judetul nostru au fost deschise mai multe centre de zi pentru copiii care provin din familii defavorizate. In 2003, un astfel de centru s-a deschis si la Podu Turcului.

Dar, la inceputul acestui an primarul Cezar Forcos a fost instiintat de conducerea Directiei Agricole Bacau ca trebuie sa elibereze spatiul in care functiona centrul de zi deoarece imobilul apartine Directiei Agricole si aici trebuie sa functioneze un Centru zonal de consultanta agricola.

In urma demersurilor facute de primar la nivel de judet se pare ca problema va fi rezolvata.O cladire parasite de cei de la Drumuri va fi preluata fara plata cu tot cu terenul aferent.

Dupa reabilitarea cladirii, aici isi va desfasura activitatea centrul de zi destinat copiilor din familiile aflate in dificultate.

Sursa: Informatia Bacaului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.