Ce e prea mult, ce e prea puțin? Set pilotă și pernă pentru bebeluși

Bebelușii sunt mai sensibili decât adulții și au pielea de până la cinci ori mai delicată. Cu atât mai mult când vine vorba de un nou-născut adulții sunt adesea stresați de ideea că cel mic suferă de frig sau că nevoile sale primare nu sunt satisfăcute pe deplin.

Mănâncă suficient? Doarme bine? Acestea sunt doar câteva dintre grijile pe care le are orice părinte. Pentru că suntem și în prag de iarnă, să vedem și ce este necesar din punct de vedere al confortului termic în pătuț. Ce set pilota si perna pentru bebelusi este necesar?

Știați că perna bebelușului trebuie să fie plată?

După ani de studii, specialiștii au ajuns la concluzia clară că un bebeluș nu are nevoie de pernă prea groasă și lată pentru a se odihni corespunzător. Pentru cei care nu și-au dat seama până acum, nu este vorba de faptul că tot ce este utilizat pentru un bebeluș este de mici dimensiuni. O pernă mare moale, așa cum folosesc adulții, aduce în primul rând riscul de sufocare. În al doilea rând, poziționează bebelușul într-un mod greșit, iar pe termen lung asta înseamnă risc de a se dezvolta incorect și de a-i fi afectată coloana.

Perna potrivită pentru un bebeluș este mai degrabă una plată, mică, subțire, care să nu îi ridice capul când este așezat pe salteaua pătuțului.

Din motive practice și de design de asemenea, părinții aleg timpuriu un set de pilotă și pernă pentru bebeluș. Toate accesoriile parte din astfel de seturi au acel design unitar care încântă și din punct de vedere estetic sunt perfecte în imaginea de ansamblu a camerei bebelușului. Astfel de seturi veți găsi la Littleprints.ro disponibile pentru a fi comandate.

Nici prea groasă, nici prea subțire – cum trebuie să fie pilota pentru bebeluș?

În ceea ce privește pilota pentru bebeluș aceasta este de preferat să nu fie prea groasă, nici prea subțire. Este recomandat bumbacul, pentru că acest articol va atinge pielea bebelușului și îl va înveli. Este de preferat să excludeți orice risc de iritație față de materialul setului de lenjerie. Bumbacul este foarte bine tolerat, chiar și de cei cu piele sensibilă sau care au dermatită atopică. Este un material natural potrivit pentru orice sezon.

Astfel de pilote, în set cu perne, puteți comandă de la Little Prints. Au umplutură siliconizată hipoalergenică și înveliș de bumbac. Sunt simple ca design, colorate însă cât se poate de variat.

Cumpărături pentru bebeluși și copii, de la Little Prints

Pentru doritorii de a alege produse premium pentru copii și bebeluși magazinul online Little Prints este alegerea ideală. Aici sunt disponibile unele dintre cele mai prețuite branduri de nișă, Mushie, Bibs, Frigg sau chiar brandul propriu. Comenzile sunt posibile doar online.

Bucurați-vă de calitatea premium, de texturi fine ca untul și de culori adorabile ale produselor pentru cei mici – fie că vorbim de jucării, articole textile sau cele pentru diversificare.

Contact:

+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.