Caravana Mos Craciun de la Crucea Rosie Bacau, un succes

In perioada 18-23 decembrie voluntarii Crucii Rosii Bacau au organizat campania de strangere donatii pentru Caravana Mos Craciun in magazinele: Plus, Selgros si Billa Bacau.

Fata de anii trecuti, campania a avut succes mai mare si a facut facut fericiti peste 1500 micuti.

Clientii au fost rugati sa cumpere un produs pe care sa il ofere beneficiarilor nostri intr-un cos aflat la iesirea din incinta magazinelor.

Scopul acestei activitati a fost cresterea calitatii vietii, prin organizarea unei caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, în vederea solutionarii problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expusi riscului de a fi marginalizati.

In toata perioada Campaniei, spiridusii impreuna cu Mosul, ca urmare a generozitatii populatiei bacauane si a magazinelor implicate, s-au deplasat in judetul Bacau avand ca beneficiari: 18 dec- Moinesti – 400 familii, Slanic Moldova-31 varstnici, 19 dec – Colonesti (Spria, Satu Nou Calini si Colonesti) si Rachitoasa (Barcana) – 676 copii, 20 dec – Galbeni – 80 copii, 22 dec – Oniscani, Filipesti, Bacau si Plopana – 310 copii, 22-23 dec- Saucesti, Secuieni si Letea Veche, Bogdan Voda – 450 copii, 24 dec- Bacau – 50 familii si copii.

Voluntarii au impartit dulciuri, fructe si jucarii, toate acestea fiind primite de la populatie in cadrul campaniei din perioada 18-23. 12. 2008. Din banii colecati, aproximativ 8000 lei au fost achizitionate dulciuri si fructe pentru toti beneficiarii.

Crucea Rosie Bacau doreste sa multumeasca celor care au fost alaturi de noi: Magazinele Plus, Billa, Selgros, partenerilor, populatiei bacauane, cadrelor didactice si nu in ultimul rand voluntarilor pentru implicarea din aceasta campanie. Dorim sa va asiguram ca produsele donate au ajuns la destinatie: copiii nevoiasi si batrani.

One thought on “Caravana Mos Craciun de la Crucea Rosie Bacau, un succes

  • miercuri, 07-01-09 la 17:42
    Permalink

    o actiune frumoasa;felicitari crucii rosii bacau

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.