BINELE SI RAUL IN ECONOMIA ACTUALA, CRIZA DE UMANISM

Prima lege a unei firme: IMAGINEA IMACULATA, voluntara, benefica, brend pozitiv, altruism… Cu toate acestea Firmele vor sa se impuna in forta in cazul rau platnicilor, mai ales cei cazuti in plasa unor contracte oneroase si indelungate, dictate de firme si fara drept de apel din partea clientilor!

Pentru a nu-si minji brendul, firmele incep tot mai des sa vinda contractele clientilor firmelor de recuperatori. Firme a caror brend este tocma rautatea si intimidarea cu care actioneaza. Astfel firmele cu care semnam contract se debaraseaza de noi si ne vind ca pe sclavi, unor terte parti, mentionate fugar si ambiguu in contracte!

Astfel Romtelecom ne vinde ca pe oi firmei EON KSY Romania SRL, filiala a unei firme straine, apropiate proprietarilor greci ai Romtelecom! Practic Romtelecom ne pune pe lista de asteptare a acestei firme cu brend de teroare, inca din clipa semnarii contractului de utilizare a unui amarit de telefon, sau cablu Dolce!

Pentru confirmare va dau unul din mesajele primate de curind de la Firma EON KSY ROMANIA SRL.

„INCEPE EXECUTAREA. Dosarul va fi depus la EXECUTORUL JUDECATORESC. Ca sa evitati greutatile achitati 1012,95 Ron.
Apelati 0213040815
MIHAI MAMULARU
De la: 1806
1:30 p.m. 22-Nov-10”

Fara sa fie instiintati , romanii sunt aruncati, din lipsa de experienta vulgara, in gura unor recuperatori straini, fara neam, suflet…, avind un singur scop: excrocarea populatiei, aparent in mod legal. Este interesant ca Politia si Statul se fac ca nu observa invirtelile oneroase din acest domeniu, fapt care face ca tot mai multi romini sa cada in plasa unei mafii legalizate!!!

Mai mult, toate marile firme de telefonie sunt affiliate cu firme de recuperare.

Luind acest exemplu, autoritatile bacauane au inceput sa faca de putina vreme un joc extrem de periculos. Tot mai multi cetateni se pling ca li se inchid brusc gazele, lumina si apar indivizi care ii pun sa plateasca daune de intrerupere si reconectare, mai grav ii pun sa semneze, inclusiv din partea CET si Primarie contracte ferme pe termen nedefinit…

Daca semnam ne vom vinde sufletele, trupurile, munca, personalitatea…

Acest fenomen de obligativitate contractuala , urmat de aservire la marile firme terorizatoare de recuperari , este maximum de distrugere sociala posibila. In curind citeva amarite contracte de servicii ne va transforma in sclavi fara scapare, aserviti unor brenduri positive si distrusi de brenduri negative din umbra.

Societatea omeneasca incepe sa semene cu un IAD. Si toate acestea nu ar fi fost posibile fara sprijinul interesat al conducerii orasului si judetului!

Ii pling deja pe fii si nepoti. Am fost o clipa aparent liberi si o noua si ingrozitoare era ne transforma in trogloditi.

Gheorghe Parascan

De cind ma stiu am incercat sa fac ceva pentru Bacau si Bacauani! Din nefericire peste 99 la suta din reusite au fost pe un fond de ignoranta a autoritatilor locale. Desi am luat numeroase premii in inventica, cercetare stiintifica si arta, avind expozitii in Statele Unite, reprezentind Romania si Israelul, la manifestarile dedicate Holocaustului, la Chicago si Washington, autoritatile bacauane, nu numai ca nu m-au sprijinit in nici un demers creator, dar nici macar nu imi permite sa particip la expozitiile de grup, sau individuale din Galeriile de arta locale! Ca si mine sunt multi bacauani, aruncati la cosul istoriei de niste autoritati ignorante si straine de visele si putintele bacauanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.