BCR Asigurări şi Poliţia Rutieră lansează campania „1 Martie 2010”

Pe data de 1 martie 2010, între orele 11.00-13.00, inspectorii de asigurari ai BCR Asigurări Vienna Insurance Group şi agenţii Direcţiei Rutiere vor oferi cadouri simbolice tuturor conducătoarelor auto care se vor afla în principalele intersecţii din Bacău şi din oraşele: Bucuresti, Iaşi, Piatra Neamţ, Buzau, Târgovişte, Craiova, Slatina, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Arad, Deva, Cluj.

Prin această campanie „1 Martie 2010”, inițiatorii campaniei doresc să tragă si un semnal de alarmă asupra riscului la care se expun participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Reprezentanţii celor două instituții le vor reaminti conducătorii auto că viaţa şi siguranţa în trafic sunt deosebit de importante.

Totodata începând cu data de 10 martie 2010, pe site-ul www.bcrasigurari.ro va fi prezentă o rubrică specială dedicată Siguranţei în Trafic, ce va conţine informaţii utile pentru toţi conducătorii auto.

BCR Asigurări, membră a Vienna Insurance Group, a fost înfiinţată în anul 2001 şi este, în prezent, o companie puternică şi solidă pe piaţa de asigurări generale din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.