Bătrână decedată în comuna Agăş în urma unui incendiu

Miercuri, 09 ianuarie 2013, la ora 09.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu în comuna Agăş, sat Cotumba, la locuinţa numitei Ţ. P., în vârstă de 83 de ani.

 

La sosirea la locul intervenţiei a pompierilor militari, s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul bucătăriei de vară şi în interiorul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 35 mp. Construcţia avea pereţii din paiantă, acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

La ora 10.25, pe timpul operaţiunilor de intervenţie, a fost descoperită decedată proprietara, Ţ. P. Victima locuia împreună cu fiul şi familia acestuia, în aceeaşi gospodărie şi era nevăzătoare de aproximativ 12 ani. În momentul producerii incendiului, victima era nesupravegheată, ceilalţi membri ai familiei fiind plecaţi pentru a procura lemne de foc.

Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie neprotejarea termică a coșului de fum faţă de materialele combustibile.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.