Bancpost a mai deschis in Bacau doua agentii

La sfarsitul saptamanii trecute, Bancpost a inaugurat oficial inca doua agentii in Bacau. O agentie este situata in Cartierul Stefan cel Mare, in apropierea sediului E.ON, si cealalta la intersectia din care poti ajunge la Aeroport si la CET Bacau.

La inaugurare au fost prezenti viceprimarul municipiului Bacau, Constantin Scripat si directorul interimar de retail al bancii, Paul Handru, dar si oameni de afaceri, clienti ai bancii, directori din sucursala Bancpost si ziaristi, precum si Olga Tarcau, primul director al acestei institutii.

In Bacau, se va mai deschide o unitate, care va deveni operativa de la sfarsitul anului.

Unitatile Bancpost pun la dispozitia publicului intreaga gama de operatiuni bancare: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, plati in lei si in valuta, carduri de debit si de credit, schimb valutar, instrumente de economisire si altele.

De asemenea, unitatile Bancii dispun de ATM-uri (bancomate) si terminale POS (aparate de platit cu cardul la comercianti), la care sunt acceptate toate tipurile de carduri VISA, Maestro, MasterCard si American Express cu citire electronica.

Programul de lucru al agentiilor Bancpost este de luni pana vineri intre orele 9,00 – 17,00.
Sursa: Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.