Bacău – Bologna, un nou zbor Wizz Air!

Wizz Air, anunță astăzi două noi rute din România către destinații din Grecia și Italia cu începere din luna iulie. Noile rute vor pleca de pe aeroporturile din București și Bacău. Românii vor putea călători din București către insula Rodos, Grecia. În plus, un alt zbor va decola din Bacău, către orașul Bologna din Italia.

Aceste noi rute vor veni în completarea celor deja operate de Wizz Air de pe aeroporturile din România către destinații însorite din Grecia și Italia, populare printre români. Astfel, pasagerii vor putea călători cu ajutorul acestor rute low-cost către numeroase destinații încântătoare de vacanță din țări mediteraneene.

Cursele Bacău – Bologna vor avea loc miercurea și duminica, începând cu 11 iulie 2021.

Orașul Bologna este cunoscut pentru plajele sale, precum și pentru viața de noapte activă.

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.