Au făcut scandal pentru că nu au primit băutură

Poliţiştii au fost sesizaţi, pe 13.09.2012, în jurul orei 17.30,  de către angajata unui bar de pe strada Alecu Russo, că în incinta barului doi bărbaţi, aflaţi sub influența băuturilor alcoolice, provoacă scandal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în apropierea barului i-au identificat pe  S. Dorel, de 32 de ani și pe C. Toader, de 32 de  ani, ambii din municipiul Bacău.

Din verificări, a rezultat că cei doi, pe motiv că nu au fost serviţi cu băuturi alcoolice, din cauza stării vădite de ebrietate în care se aflau, au adresat amenințări cu acte de violență angajatei barului, timp în care au distrus și două felinare, atașate de gardul împrejmuitor al terasei.

„Față de cei doi bărbați s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.  Totodată față de cei doi bărbații s-a luat măsura sanționării contravenționale cu amendă în valoare de 350 de lei fiecare, pentru   ameninţãri cu acte de violenţã și provocarea ori participarea efectivã la scandal, în locuri sau localuri publice”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.