Accidente rutiere cu victime

Pe 9 martie 2012, în jurul orei 12.10, în timp ce Maria P., de  50 de ani, din Buhuși, mergea pe strada Republicii din localitate, în calitate de pieton, a fost surprinsă și accidentată de maşina condusă de Vasile I., de 38 de ani, din județul Neamț.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Buhuși pentru îngrijiri medicale, fiind ulterior transferată la Spitalul Județean Bacău unde a rămas internată la Secția Ortopedie.

Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din cuplă.

La data de 09.03.2012, in jurul orei 13.50, în timp ce Constantin B., de 19 ani, din comuna Buhoci, conducea un autoturism pe D.N. 2F, în afara localității Bijghir, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a conducătorului auto care a fost transporatat la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea lui.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliția Orașului Comănești a fost sesizată la data de 09.03.2012, în jurul orei 15.45 de către Ştefan H., din localitate, despre faptul că pe strada Saivanului se află o persoană accidentată.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit faptul că, în timp ce Corneliu M., de 43 de ani, din localitate, conducea un tractor cu care remorca o căruță încărcată cu deșeuri, la intrarea într-o curte, sistemul de prindere dintre cele două vehicule a cedat, iar Dorel H., de 52 de ani, care se afla în spatele vehiculului, a fost accidentat.

Victima a fost transportată la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spitalul Moineşti pentru investigaţii amănunţite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.