8 ani de Hello Shopping Park: DJ Mike Maiden la Bacău

hello shopping park
Pe 8 octombrie 2016, Hello Shopping Park Bacău aniverseazã opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate clienților, Hello Shopping Park va organiza o tombolă cu premii în valoare de 20.000 RON.

Programul aniversar începe sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în centru comercial pentru fani și cumpărători.

Mike Maiden este singurul DJ român care a urcat anul acesta pe scena UNTOLD, cel mai mare eveniment muzical de gen, din sud-estul Europei.

Cei prezenți în centrul comercial se vor bucura de tortul aniversar și de animatori.

Opt participanți la tombolă vor pleca acasă cu câte un premiu de 2500 RON ce constă în vouchere de cumpărături valabile la magazinele partenere ale centrului comercial Hello Shopping Park. Perioada de înscriere la tombolă este între 20 septembrie și 7 octombrie, iar pe 8 octombrie are loc extragerea norocosilor câștigători.

În 2016, chiriași precum Leroy Merlin, Atti Creative, Passro s-au alăturat portofoliului de clienți Hello Shopping Park, iar următorul nume important ce se adaugă listei este retailerul de articole sportive Decathlon.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã închiriabilă de 45.000 mp, beneficiind de 1.032 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali precum Auchan, Leroy Merlin, Altex, Elvila, C&A, Proges, Steilmann, Zvon Café sau Topshop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.