3.500 de copii din Bacau vor sa intre in Cartea Recordurilor

Vineri, 1 iunie, in cadrul celei de-a 12-a editii a festivalului Arlekin, peste 3.500 de copii bacauani vor incerca sa doboare recordul mondial la dans sincron si sa intre, cu aceasta ocazie, in Cartea Recordurilor.

Copiii, cu virste cuprinse intre 6 si 14 ani, vor dansa timp de zece minute in centrul Bacaului, intre statuia lui Stefan cel Mare si Hotelul Decebal.

Pentru coordonarea sunetului, melodia pe care vor dansa cei 3.500 de copii va fi difuzata in direct de catre postul de radio MIX FM, care va si transmite in direct intreaga actiune.

Partenerul Primariei municipiului Bacau in incercarea de a dobori recordul mondial la dans sincron este scoala de dans „Authentic”. Grupa de elita a scolii de dans „Authentic” va coordona miscarile celor 3.500 de copii, care s-au pregatit timp de o luna pentru realizarea acestei performante istorice, a declarat purtatorul de cuvint al municipalitatii bacauane, Ionut Tomescu.

Incercarea copiilor bacauani va beneficia si de sprijinul logistic al producatorilor emisiunii Dansez pentru tine, difuzata de PRO TV.

Actualul record mondial la dans sincron la aceasta categorie de virsta este de aproximativ 2.500 de copii si a fost omologat pe 15 martie, anul acesta, tot in România, la Tirgoviste, in cadrul unui proiect realizat de Radio Minisat, la aniversarea a 12 ani de emisie.

Copiii au dansat simultan, pe melodia Follow the leader – The Soca Boys, timp de sase minute.

Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.