12 tineri au inceput programul de management trainee lansat de Lidl Romania

Pentru cei 12 tineri recrutati in cadrul programului de management trainee lansat de Lidl Romania la inceputul verii, 1 octombrie a fost prima lor zi de pregatire in cadrul companiei. Programul de specializare adresat proaspetilor absolventi de studii superioare (2013-2014) din Romania si Republica Moldova va dura un an, iar la finalul lui, cei 12 participanti pot avea sansa sa ocupe pozitii importante in cadrul Lidl Romania.

Pe parcursul programului de pregatire, cei 12 tineri, patru din Republica Moldova si opt din Romania, vor primi pregatirea profesionala necesara, activand in mai multe departamente ale companiei Lidl si participand la diferite seminarii de dezvoltare.

„Dorim sa investim in tineri si sa le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal intr-un mediu prietenos, in care pot sa beneficieze de foarte multe oportunitati. Este pentru prima data cand Lidl organizeaza in Romania acest program de management trainee pentru proaspat absolventii de studii superioare. La aceasta prima editie si-au depus candidatura peste 1.500 de tineri. Procesul de selectie a fost unul riguros, iar la finalul lui, 12 tineri pasionati, dornici sa invete cat mai multe lucruri noi, au intrat in program. Suntem siguri ca acestia vor tine pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre si ca vor reusi sa se integreze foarte bine in echipa. De asemenea, intentionam sa organizam si in viitor astfel de proiecte.”, a declarat Maksymilian Braniecki, Director Executiv Lidl Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.