Ziua Europei la Bacau


9 Mai, Ziua Europei va fi sarbatorita asa cum se cuvine si la Bacau. Pe principiul unitate in diversitate vor fi organizate in toata Europa manifestari de celebrare a zilei de 9 Mai.

La Bacau reprezentantii Institutiei Prefectului au intrat deja in febra pregatirilor pentru a marca aceasta zi importanta in contextul aderarii la UE.

Ne-am propus organizarea unor activitati de informare si promovare a valorilor europene, mai ales acum când suntem si noi, bacauanii, cetateni europeni a precizat directorul Cancelariei Prefectului, Ramona Chiriac.

Astfel, pe 9 mai nu mai putin de 1000 de copii vor realiza desene pe un suport de hârtie destul de mare pentru a inconjura intregul Palat Administrativ.

Muzeul de Istorie va organiza o expozitie cu simbolurile celor 27 de state membre UE. Pe lânga aceste actiuni, Biroul de Integrare Europeana din cadrul Institutiei Prefectului va sustine un proiect de informare al celor mai tineri cetateni europeni, respectiv prescolarii din cadrul gradinitelor bacauane.

Materialele de promovare si informare necesare manifestarilor au fost asigurate de Reprezentanta Comisiei Europene in România.

Sursa: Informatia BacauluiArticol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Ziua Europei la Bacau