Taekwondo în Salina din Târgu Ocna

taekwondoŞcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Târgu Ocna, în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo şi Salina Târgu Ocna, organizează pe 29 şi 30 mai Seminarul Tehnic Naţional  „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT” – ediţia a III-a.

Ca element de noutate, lucrările practice demonstrative ale seminarului din data de 29 mai 2013, vor avea loc în subteran, la 240 m adâncime, în cadrul bazei de turism şi agrement a minei Salina Târgu Ocna.

De asemenea, în data de 30 mai 2013, la sediul şcolii, delegaţiile participante precum şi elevii şcolii îşi vor prezenta elementele specifice de intervenţie profesională.

Sunt invitaţi să participe specialişti în domeniul educaţiei fizice din Statul Major General, Statul Major al Forţelor Terestre, Statul Major al Forţelor Aeriene şi Statul Major al Forţelor Navale din subordonea Ministerului Apărării Naţionale, Grupării Mobile de Jandarmi – Burebista din Braşov, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, din cadrul grupelor specializate din unităţile sistemului penitenciar românesc, precum şi a unor reprezentanţi ai sistemului penitenciar din Republica Moldova, specialişti din cadrul Centrului de Pregătire a Personalului de la Straubing – Germania, respectiv domnul Neumann Holger – expert în pregătirea fizică a personalului din penitenciarele landului Hamburg – Germania.

Program: miercuri – 29.05.2013

Ora 9.00 – Deschiderea oficială a Seminarului şi prezentarea invitaţilor, la sala de conferinţe a SNPAP TG OCNA
Ora 10.00 – Seminar tehnic şi lucrări practice demonstrative susţinute de către invitaţi şi elevii şcolii, privind utilizarea mijloacelor şi tehnicilor de imobilizare specifice. Lucrările practice se vor desfăşura la o adîncime de 240 m, în subteran, la Baza de turism si agrement în mina Salina – Târgu Ocna.

Joi – 30.05.2013, începând cu ora 09.00, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna – lucrări practice demonstrative susţinute de către invitaţi şi elevii şcolii, privind utilizarea mijloacelor şi tehnicilor de imobilizare specifice.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.