Mărţişoare la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”

Timp de trei zile (26 – 28 februarie) Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Copilului Bacău în parteneriat cu Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” organizează cea de-a patra ediţie a expoziţiei de mărţişoare şi felicitări “Întâmpinarea primăverii”.

Exponatele vor putea fi admirate şi achiziţionate în fiecare zi, până la orele 12.00.Banii obţinuţi astfel vor fi utilizaţi în scopul achiziţionării de produse necesare confecţionării de noi obiecte ce vor fi expuse în cadrul ediţiilor următoare.

Expoziţia este organizată la sediul Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”, începând cu ora 11.00, marţi, 26 februarie şi va fi susţinută de către copiii, tinerii şi persoanele adulte ocrotite în centrele de tip rezidenţial din cadrul DGASPC.

Organizatorii îşi doresc ca alături de micile opere de artă realizate cu foarte mult drag de către aceia dintre noi care ştiu să preţuiască foarte mult un zâmbet, o strângere de mână sau o apreciere sinceră, să răzbată şi sentimentul de prietenie, de solidaritate cu tot ceea ce este bun şi frumos în fiecare dintre noi.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.