Luni se opresc gazele pentru unii consumatori din Bacău, Letea Veche și Traian


Pentru efectuarea unor lucrări specifice la rețeaua de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, mâine, 27 aprilie a.c., începând cu ora 09:00 pe 46 de străzi din municipiul Bacău din zona Bulevardul Unirii – Calea Bârladului – Calea Romanului – Str.Tecuciului – Str. Siretului , respectiv pe 17 străzi din Letea Veche și în localitatea Traian.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Luni se opresc gazele pentru unii consumatori din Bacău, Letea Veche și Traian