De ce este necesară educația pariorilor [P]


Este de netăgăduit faptul că pariurile sportive au luat o mare amploare în întreaga lume și, inevitabil, și în țara noastră. În aceste condiții, oamenii ar trebui să învețe cum să facă din pariurile sportive o pasiune incitantă și potențial profitabilă, nu un mod de viață ce îi poate duce la faliment financiar, fizic și psihic.

De aceea, educația pariorilor este foarte necesară, la fel ca educația pentru orice alt domeniu al vieții noastre.

Site-ul Legalbet.ro are drept profesiune de credință tocmai această formă de educație, care să îi dezbare pe pariori de metehnele rămase de peste 20 de ani de istorie a pariurilor sportive în România.

Aici veți găsi, din plin, sfaturi valoroase pentru modul de abordare al pariurior pre-match, dar și pentru cei pasionați de pariuri live.

Din păcate, mai există încă mulți oameni ce nu se informează despre regulile elementare ale pariurilor sportive, și joacă empiric, în fiecare zi, bilete cu cel puțin zece meciuri ce le-ar putea aduce “lovitura vieții”.

Percepția aceasta asupra pariurilor sportive este imatură, fără luciditate, se bazează foarte mult pe noroc, pe hazard, iar pariorii care încă mai joacă în acest mod nu pot fi creditați cu prea mari șanse de a reuși să câștige la pariuri.

Informațiile și modul în care le procesăm, sintetizăm și folosim în folosul nostru sunt foarte importante și în domeniul pariurilor sportive.

Totul pleacă de la pasiune și dedicare. Dacă urmărim cu entuziasm un sport anume, dacă îl practicăm cu plăcere și cunoaștem cam “tot ce mișcă“ în jurul său, este un indiciu că putem folosi aceste cunoștințe pentru a le monetiza.

Dar acesta este doar un prim element al eșafodajului ce ne poate duce către profit în pariurile sportive.

Pe lângă aceste cunoștințe sportive solide, este nevoie de un management al banilor foarte riguros, de o strategie de pariere potrivită profilului de risc al fiecăruia, de multă disciplină, dar și de o pregătire psihică foarte solidă.

Din aceste considerente, cei de la Legalbet.ro au înființat “școala pariurilor”, un loc în care pariorii învață, gradual, într-o evoluție firească, cum să-și gestioneze emoțiile, dar și fondurile de pariere, în acest domeniu ce necesită multă stăpânire de sine și responsabilitate.


Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.