Ionel și Ionuț din Prăjești au ajuns la pușcărie după ce au bătut și tâlhărit un consătean

În seara zilei de 05.08.2012, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri mai vechi, Ionel S., de 29 de ani şi Ionuţ L., de 27 de ani, ambii din comuna Prăjeşti, s-au deplasat pe malul râului Siret, cu intenţia de a-l bate pe Ludovic S., despre care ştiau ca se afla acolo la pescuit.

Tinerii i-au aplicat mai multe lovituri acestuia şi l-au deposedat de o sumă de bani şi un pachet de ţigări pe care le avea în buzunar.

Nemulțumiți de rezultate, în aceeaşi seară, cei doi s-au deplasat la locuinţa părţii vătămate, care se întorsese acasă, au pătruns în curte unde i-au adresat ameninţări cu violenţa dacă nu le dă suma de 500 de lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu şi şantaj. Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentaníi Poliției.

 

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.