Un nou cineplex 3D la Bacău: HappyCinema


Happy Cinema Bacău

În decembrie 2019, HappyCinema va deschide un nou cinematograf în Hello Shopping Park din Bacău. Cineplexul din Bacau va avea o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă. Happycinema se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

Happy Cinema va oferi băcauanilor o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde, cu un program compus atât din filme mainstream cât și din evenimente alternative.

Prețuri HappyCinema Bacău

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu vor lipsi.

Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor.

De asemenea, la Happy Cinema se vor servi meniuri delicioase cu popcorn și nachos, la cele mai avantajoase tarife.

Despre HappyCinema

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița iar din iarna lui 2019 și în Bacău, Happy Cinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România. Sălile de cinema sunt echipate cu: sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară, sistem de proiecție Master-Image 3D.

Happycinema își dorește să devină și în Bacău un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.Articol din sectiunea: Divertisment
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Un nou cineplex 3D la Bacău: HappyCinema