Festivalul Oktoberfest 2011


oktoberfest-bacau2011Oktoberfest, cea mai cunoscută sărbătoare a berii din lume, ce se desfăsoară în mod traditional în orasul german München, ajunge si in 2011 in Bacau.

Sute de butoaie de bere, mâncăruri traditionale dintre care nu vor lipsi cârnăciori, vor sta la dispozitia vizitatorilor în perioada 23-25 septembrie 2011 pe platoul Salii Sporturilor.

Oktoberfest va incepe joi, 23 septembrie 2011 cu festivitatea de deschidere de la ora 17 si se termina duminica, 25 septembrie, la miezul noptii.

Conform traditiei din Munchen, primarul orasului va da cepul la primul butoi de bere, invitati la deschidere fiind si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, dl. Andreas von Mettenheim si Klaus Johannis, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din România si primar al Sibiului.Articol din sectiunea: Divertisment
Etichete: , , , ,

2 comentarii la “Festivalul Oktoberfest 2011”

  1. DE CE NU FACETI SARBATOAREA IN CENTRU ORASULUI NU LA DOSURI ,IN GROAPA ACEEA UNDE NU AVEM MIJLOACE DE TRANSPORT IN IMEDIATA APROPIERE.

  2. IN FIECARE ORAS ASEMENEA SARBATORI SE FAC IN CENTRU ORASULUI NUMAI LA NOI SE FAC IN ZONE DUBIOASE.NE ESTE RUSINE CU CENTRU NOSTRU ?

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Festivalul Oktoberfest 2011