Festivalul Oktoberfest 2011

oktoberfest-bacau2011Oktoberfest, cea mai cunoscută sărbătoare a berii din lume, ce se desfăsoară în mod traditional în orasul german München, ajunge si in 2011 in Bacau.

Sute de butoaie de bere, mâncăruri traditionale dintre care nu vor lipsi cârnăciori, vor sta la dispozitia vizitatorilor în perioada 23-25 septembrie 2011 pe platoul Salii Sporturilor.

Oktoberfest va incepe joi, 23 septembrie 2011 cu festivitatea de deschidere de la ora 17 si se termina duminica, 25 septembrie, la miezul noptii.

Conform traditiei din Munchen, primarul orasului va da cepul la primul butoi de bere, invitati la deschidere fiind si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, dl. Andreas von Mettenheim si Klaus Johannis, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din România si primar al Sibiului.

2 comentarii la „Festivalul Oktoberfest 2011

  • duminică, 18-09-11 la 18:17
    Permalink

    DE CE NU FACETI SARBATOAREA IN CENTRU ORASULUI NU LA DOSURI ,IN GROAPA ACEEA UNDE NU AVEM MIJLOACE DE TRANSPORT IN IMEDIATA APROPIERE.

    Răspunde
  • duminică, 18-09-11 la 18:20
    Permalink

    IN FIECARE ORAS ASEMENEA SARBATORI SE FAC IN CENTRU ORASULUI NUMAI LA NOI SE FAC IN ZONE DUBIOASE.NE ESTE RUSINE CU CENTRU NOSTRU ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.