Doi pietoni au fost loviţi de maşini în Bacău

Vineri, 22 februarie, în jurul orei 19:00, C. Vasile, de 36 de ani, din comuna  Măgura, în timp ce conducea o autotutilitară pe Bulevardul Unirii, din Bacău, a lovit-o pe Anca M. Anca (24 ani), care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

Victima a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău fără a fi necesară internarea sa.  Atât conducătorul auto cât și victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar  rezultatele au fost negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18:00, Ţ. Florina, de 34 de ani, din comuna Letea Veche, în timp ce conducea un autoturism pe strada Înfrățirii, din Bacău, a surprins şi accidentat pe B. Olguta, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Atât ei cît și victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a completat Narcisa Butnaru.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.