Din septembrie, noi magazine la Arena Mall


Arena Mall a semnat noi contracte de închiriere spaţiu cu Intersport, lider modial pe piaţa de articole sportive şi cu Yokko – The fashion store, care îşi vor deschide magazinele la începutul lunii septembrie.

Magazinul Intersport comercializează o gamă largă de produse sportive: echipamente şi accesorii pentru sporturile de iarnă, pentru campament, căţarare, scufundări, ciclism, tenis, badminton, precum şi articole de îmbrăcăminte şi încălţaminte sportivă sau casual. Compania deţine o reţea de 5000 de magazine în 35 ţări. Cel mai recent magazin deschis în România este în Ploieşti.

Magazinul Yokko a fost înfiintat în 1997, creeaza, produce şi comercializează ţinute pentru femeia tânara şi modernă şi combină plăcerea cu stilul business. Stilul YOKKO vorbeşte femeii moderne căreia îi place să fie feminină şi să se simtă confortabil.

După Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius, Intersport, Yokko şi alte brand-uri, din toamna clienţii Arena Mall vor fi întâmpinaţi de o nouă înfăţişare, o varietate mare de magazine de renume şi produse pentru toate gusturile şi toate buzunarele.Articol din sectiunea: Divertisment
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro
  Stiri din Bacau: Din septembrie, noi magazine la Arena Mall