Din septembrie, noi magazine la Arena Mall

Arena Mall a semnat noi contracte de închiriere spaţiu cu Intersport, lider modial pe piaţa de articole sportive şi cu Yokko – The fashion store, care îşi vor deschide magazinele la începutul lunii septembrie.

Magazinul Intersport comercializează o gamă largă de produse sportive: echipamente şi accesorii pentru sporturile de iarnă, pentru campament, căţarare, scufundări, ciclism, tenis, badminton, precum şi articole de îmbrăcăminte şi încălţaminte sportivă sau casual. Compania deţine o reţea de 5000 de magazine în 35 ţări. Cel mai recent magazin deschis în România este în Ploieşti.

Magazinul Yokko a fost înfiintat în 1997, creeaza, produce şi comercializează ţinute pentru femeia tânara şi modernă şi combină plăcerea cu stilul business. Stilul YOKKO vorbeşte femeii moderne căreia îi place să fie feminină şi să se simtă confortabil.

După Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius, Intersport, Yokko şi alte brand-uri, din toamna clienţii Arena Mall vor fi întâmpinaţi de o nouă înfăţişare, o varietate mare de magazine de renume şi produse pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.